OMILJENI LIK DOŽIVEO UŽASAN KRAJ?! Pred finale “Južnog vetra” režiser otkrio SKRIVENI DETALJ kod scena njegove smrti

Otkako se 2018. godine pojavio film “Južni vetar”, ova franšiza postala je pravi fenomen i stekla milione fanove širom regiona.

Film je kasnije pretočen i u istoimenu seriju, a trenutno se emituje najnovija sezona pod nazivom “Južni vetar, na granici”.

Ovog vikenda je prikazana finalna epizoda ove sezone, a jedna scena privukla je najviše pažnje i komentara. Podsetimo u pomenutoj sceni, lik koji tumači glumac Radoslav Raka Milenković, Drkin otac uspeva da odbrani sina od specijalaca, sa kojima se stoički borio i naizgled stradao.

Iako je ovaj lik predstavljen kao depresivni alkoholičar, on uspeva da pobedi četvoro profesionalnih ubica naoružanih do zuba što je naišlo na oprečne komentare publike, te su mnogi komentarisali kako ova scena nije bila dovoljno realistična.

Komentari pratilaca na društvenim mrežama koje je ova scena začudila samo su se nizali.

– Ali Radoslav Milenković što pobi sve specijalce… izgleda da je u formi – jedan je od komentara gledalaca na društvenim mrežama.

Ovaj komentar privukao je pažnju režisera serije Miloša Avramović, te je on odgovorio da gledaoci nisu dovoljno pažljivo pratili seriju, te da je već bilo nagovešteno da lik koji tumači Milenković ima vojno iskustvo i obučen je za borbu.

– Roditelji kada mu je dete ugroženo dobije nadljudsku snagu. Ali nema veze. Nema veze ni to što se ne prati pažljivo, pa se na frižideru ne vidi fotka Drkinog sa ratišta, gde je i počela propast porodice, alkohol pa redom. Ali to su samo sitni detalji – odgovorio je Avramović.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 + four =