“ONO ŠTO ONI RADE UBIJA NAŠU ZEMLJU” Premijerka Brnabić o opsesiji opozicionih medija Vučićem: Vrše psihički teror nad predsednikom

Nakon što je pušten tvit premijerke o lažima tajkunskih medija na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerka Ana Brnabić kaže da je njima smetala i ta statistika koju je objavila.

– Ja mislim da je to moj posao. Moj posao je da Srbija ide napred, da se poslovi završavaju – ocenila je premijerka i upitala šta je cilj pomenute strane.

Moj posao je da pokažem svo licemerje, jer sutra kad pročitaju laž objavljenu u tim medijima, neko će se zamisliti – dodala je.

Brnabić je rekla da se oni ponašaju kao da su moralne gromade i da se ne bave novinarstvom, već da štite interese jednog tajkuna koji želi da se bavi politikom da bi mogao da dođe na vlast opet mogao da krade.

– Ono što oni rade ubija našu zemlju… Napadajte, ali nemojte da lažete. Na primer, meni se ne sviđa kako piše Pečat, ali oni imaju svoje principe. U onom što pročitate u Danasu, nema principa. Njihova uređivačka politika zavisi samo od onog što radi vlast, njihovo je samo da rade suprotno – navela je premijerka.

Premijerka je zatim pokazala naslovne strane na kojima se napada Danilo, sin predsednika Vučića i istakla da se tako vrši psihički teror nad predsednikom.

Brnabić je zatim pokazala intervju sa Danijelom Smitom, zapravo anonimnim albanskim lobistom, a koji je naknadno obrisan.

– Naravno da ja time treba da se bavim i boriću se jer ovakve stvari ubijaju našu zemlju. Ne smeta mi napad, smetaju mi laži – istakla je Brnabić.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

four × three =