OVAJ ČOVEK “GINE” ZA SRBIJU! Tuku ga, meč je završio u zavojima! ALI, NE MOGU MU NIŠTA!

Aleksandar Mitrović kada oduče dres reprezentacije Srbije “gine” na terenu, tuče ga ko stigne tokom utakmice, ali niko ne može da ga zaustavi

 Protiv Norvežana je Aleksandar Mitrović postigao je drugi pogodak na utakmici kojim je duplirao vođstvo (2:0), što je njegov 50.pogodak u dresu Orlova.

Mada, bilo je pitanje dali će igrati u Oslu, pošto je tri dana ranije na meču protiv Šveđana (4:1) u Beogradu dobio nezgodan udarac. Međutim, stisnuo je zube, nije se postavljalo pitanje da li će biti uz saigrače ili ne. 

Nakon duela kada je davao izjavu moglo se videti da oko noge ima veliki zavoj. Kao da je bio u ratu. Ali,navikao je Mitrović da ga udaraju i tuku tokom utakmice, to je uglavnom način da ga zaustave.

– Čestitke idu na adresu igrača. Oni su ti koji igraju, žrtvuju se, trče i bore se. Oni su potpuno solidarni jedni sa drugima. Meni je drago da naše fudbalske ideje daju rezultate. Važno mi je kako pobeđujemo. Potpuno zaslužena pobeda. Sve čestitke igračima na rezutlatima u Ligi nacija. Završili smo kao prvi, to nam je i bio cilj. Evo, tu je, zasluženo – rekao je selektor Dragan Stojković posle utakmice.

Informer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 × two =