OVAJ MLADIĆ JE HEROJ DANA! Naručio je brzu hranu, a u kesi je našao CEO PAZAR RESTORANA! Ono što je usledilo izazvalo je ovacije

Ovaj mladić je u “Meku” preuzeo torbu sa hranom i “hiljadama dolara” u gotovini.

Kada je pre nekoliko dana ušao u najpoznatiji restoran brze hrane na svetu, Džosaja Vargas se nadao da će utoliti glad, ali ne i da će postati heroj dana. Ono što se desilo odmah je snimio kamerom i postavio na društvene mreže, a njegov video je brzo postao viralan.

Naime, kada je pokupio svoju porudžbinu sa šaltera restorana Vargas u kesi pronašao sendvič i pomfrit koji je poručio, ali i kesicu punu gotovine.

– Upravo sam otišao u Mekdonalds i dali su mi moj sendvič i ovu kesu – ali šta je to? Njihov pazar! Samo nekoliko hiljada dolara! Zašto bi to uradili? Pretpostavljam da bi sada trebalo da ga vratim pošto sam dobra osoba – ispričao je Džosaja u videu i uputio se nazad na šalter.

Zatim se vidi kako mladić ulazi u restoran i čuje kako pita zaposlene: “Perete li vi novac ovde”? Nakon što su videli šta nosi, počeli su da ga grle, da plaču i zahvaljuju mu se.

– Čini mi se da sam dobio besplatan Mek mesec dana. Kada sam krenuo, ponovo su me pozvali da se vratim i dali su mi 200 dolara i besplatne obroke mesec dana – dodaje mladić.

Video je pregledan više miliona puta, a korisnici su u komentarima hvalili lep gest mladića.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

three + 10 =