Ovo je najskuplja pesma na domaćoj estradi – Marina Tucaković ZA SAMO 1 STIH zaradila 100.000 evra

Pesma je i danas veliki hit, a u pisanju teksta je Marina Tucaković mnogo doprinela sa samo jednim stihom.

Pevačica Neda Ukraden izgradila je zavidnu karijeru, a njene pesme nastale pre više decenije i danas su veliki hitovi. Ipak, numera “Zora je” izdvojila se kao veoma posebna i za pevačicu, ali i za publiku.

Davne 1985. muziku za ovu pesmu napisao je Đorđe Novković. On je najpre želeo da pesmu nazove “Milan labud”, ali Neda se upravo tada rastavila od supruga Milana, pa mu to nije dozvolila.

Neda je jednom prilikom ispričala da je u pisanju teksta za ovu pesmu učestvovala i legendarna Marina Tucaković, koja je napisala samo jedan stih, “Suza je iz oka kanula”, a zahvaljujući kojem je zaradila preko 100.000 evra.

– Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra – rekla je Neda svojevremeno , a ovim podatkom je i te kako iznenadila javnost.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

fifteen − 1 =