PIO FOND OBAVEŠTAVA SVOJE KORISNIKE: Datumi isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za avgust 2022. godine

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za avgust 2022. godine:

RF PIO

Penzionerima samostalnih delatnosti avgustovske penzije biće isplaćene 2. septembra na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.
Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata avgustovskih penzija biće 6. septembra na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.
Isplata penzije za avgust za penzionere iz kategorije zaposlenih biće 10. septembra na tekuće račune u bankama, a od 12. septembra počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.
Isplata avgustovskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ počinje 9. septembra.

 

RF PIO / Glas Nacije

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

11 + six =