PIO FOND: Saopštenje za javnost

Povodom žalbi koje smo dobili od naših korisnika da dobijaju telefonske pozive sa nepoznatih brojeva u kojima ih nepoznata lica upućuju gde treba da preuzmu svoje penzionerske kartice, skrećemo pažnju korisnicima da Fond PIO ne poziva korisnike na ovaj način i da je u pitanju pokušaj prevare penzionera i njihovo dovođenje u zabludu.
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća korisnike koji su podneli prijavu za Penzionersku karticu da svoju karticu mogu lično da preuzmu u filijali ili drugoj organizacionoj jedinici Fonda ili jedinici lokalne samouprave navedenoj u obaveštenju koje dobiju putem poruke na mobilnom telefonu ili u mejlu. Podelu penzionerskih kartica vrše isključivo ovlašćena lica Fonda.
Radi brže i efikasnije podele kartica i kraćeg vremena čekanja, produženo je radno vreme filijala Fonda PIO i kartice se mogu preuzeti i u dodatnim terminima, radnim danima od 15 do 18 časova, kao i subotom od 7 do 12 sati.
Molimo naše korisnike da budu oprezni i da zanemare pozive koje im upućuju nepoznata lica predstavljajući se u ime Fonda i pokušavajući da ih prevare u vezi sa podizanjem njihovih penzionerskih kartica.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

20 − 13 =