„PLANETA SPORT“ obezbeđuje značajan popust za penzionere

9. 8. 2023. U okviru projekta Penzionerska kartica potpisan je Sporazum o saradnji između Fonda PIO i kompanije “Planeta Sport“ DOO, koja je jedna od najvećih maloprodajnih lanaca sportske opreme u Srbiji.

Zahvaljujući ovom sporazumu, korisnici penzionerskih kartica će moći da ostvare popuste u nekom od 100 prodajnih objekata “Planeta Sport”,  osim “Planeta sport Outlet”, u čak 59 gradova širom Srbije. Od 1. oktobra, kada počne primena penzionerskih kartica, svi korisnici će uz ovu karticu moći da ostavre popust 10% na artikle koji su označeni kao već sniženi, i čak 20% na celokupan asortiman obeležen oznakom „nova kolekcija proleće-leto“ i “nova kolekcija jesen-zima“ u maloprodajnim objektima “Planeta Sport”.

Kako je juče medijima izjavio direktor Fonda PIO Relja Ognjenović, do sada je potpisano više od 350 sporazuma sa različitim državnim institucijama, kompanijama i privatnim sektorom, brojni sporazumi su u fazi pripreme za potpisivanje i sigurno je da će do 1. oktobra na ovaj način biti obezbeđeni značajni popusti za korisnike penzionerskih kartica u trgovinskim lancima, apotekama, zdravstvenim ustanovama, kulturnim i sportskim institucijama, prodavnicama tehničke robe, pekarama, prehrambenim prodavnicama, zanatskim radnjama i ostalim društveno odgovornim pravnim subjektima.

Podsećamo penzionere da će po osnovu svojih penzionerskih kartica po istim uslovima  ostvarivati popuste u svakom pravnom licu ili preduzetničkoj radnji u Republici Srbiji s kojom je Fond potpisao sporazum, bez obzira na prebivalište, odnosno na filijalu koja mu vrši isplatu penzija. U postupku potrošnje, odnosno pri svakodnevnom plaćanju roba i usluga, bez obzira da li je potrošnja realizovana u pravnom licu koje daje ili ne daje popust za korisnika Penzionerske kartice, korisnici će ostvarivati pravo i na bodove, po osnovu kojih će kasnije moći da ostvare dodatne benefite u javnim preduzećima ili ustanovama (biblioteke, muzeji, pozorišta, sportski centri, državne apoteke, banje …) 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × 3 =