Počela primena Penzionerskih kartica

Od 1. oktobra počinje primena Penzionerske kartice Fonda PIO nove generacije. 

Potpisivanjem sporazuma o saradnji sa društveno odgovornim kompanijama, javnim preduzećima, apotekama, zdravstvenim ustanovama, preduzetnicima, državnim institucijama, zanatskim radnjama, bankama, banjama i ostalim pravnim subjektima koji su se uključili u projekat Fonda PIO Penzionerska kartica, obezbeđeni su popusti i ostale pogodnosti za korisnike kartica.

Pregled pravnih lica, sa navedenim  popustima koji su obezbeđeni, dostupni su na zvaničnom sajtu Fonda PIO www.pio.rs/sr/privredni-subjekti, na mobilnoj aplikaciji  “Penzionerske kartice” koja je besplatna za korisnike i dostupna na mobilnim uređajima u Play Store ili App Store, kao i na internet sajtu www.penzionerskekartice.pio.rs/. Korisnicima je omogućena jednostavna i višestruka pretraga u ponuđenim bazama, po mestu, delatnosti ili nazivu firme.

Zajedničkim aktivnostima države, Fonda PIO i privrede stvoren je ambijent koji će penzionerima, korisnicima Penzionerske kartice, omogućiti bolji životni standard i viši kvalitet života, što je i bila polazna osnova celog projekta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eighteen + two =