POSETIOCI NE TREBA DA BUDU ZABRINUTI: Stigli rezultati vode na Adi Ciganliji

Voda na Adi Ciganliji je dobrog kvaliteta, to pokazuju rezultati ispitivanja Gradskog zavoda za javno zdravlje, tako da posetioci ne treba da budu zabrinuti, poručila je danas Maja Pavlović iz JP “Ada Ciganlija”.

pixabay.com

Pavlović je Tanjugu rekla da se kvalitet vode na Adi Ciganliji ispituje dva puta nedeljno na četiri lokacije i da najnovija ispitivanja pokazuju da, uz određenu filtraciju, može da se koristi i za piće.

“Naši sugrađani ne treba da brinu za kvalitet vode u Adi Ciganliji, jer kada bismo dobili neki rezultat koji nije povoljan, svakako bismo ih obavestili o tome i verovatno ranije zatvorili sezonu kupanja”, kazala je Pavlović.

Ona je navela da je u prethodnom periodu bilo tehničkih problema na sajtu Ade Ciganlije zbog čega rezultati ispitivanja vode nisu mogli da se okače, pa posetioci nisu imali tu informaciju.

“Moram da se izvinim posetiocima koji su pratili čitavo leto naš sajt i rezultate ispitivanja vode, jer smo u međuvremenu imali tehničkih problema, pa u jednom periodu nismo bili u mogućnosti da okačimo rezultate istraživanja”, kazala je Pavlović za Tanjug.

Pavlović je istakla da je Ada Ciganlija veoma posećena, posebno tokom vikenda, i navela da postoje brojni sadržaji u kojima posetioci mogu da uživaju.

Navela je da će se ove godine sezona kupanja možda ranije završiti, ali da to zavisi od vremenskih prilika, koje trenutno nisu najpovoljnije.

“Sačekaćemo još nekoliko dana da vidimo vremensku prognozu, pa ćemo doneti odluku u odnosu na to”, kazala je Pavlović.

 

B92/Glas Nacije

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

19 + three =