Potpisan sporazum između RF PIO i DIS-a

28. 4. 2023. U Direkciji Republičkog fonda PIO 28. aprila ove godine potpisan je Sporazum o saradnji između Fonda PIO i Kompanije dis, čime se ta kompanija uključila u projekat Penzionerske kartice. Sporazum su potpisali direktor RF PIO Relja Ognjenović i generalni direktor Kompanije DIS, Ivan Šuleić.

  • Kompanija DIS, kao najveći domaći trgovinski lanac, odlučila je da podrži projekat nove Penzionerske kartice. Na taj način omogućićemo najstarijim sugrađanima da dobiju posebne pogodnosti u DIS marketima i tako želimo da utičemo pozitivno na poboljšanje kvaliteta njihovog života. Sve popuste koje budemo davali objavićemo do 15. septembra. Za početak će to biti standardni popusti uz karticu ali pripremićemo i posebne personalizovane akcije sa akcentom na artikle koje penzioneri najviše koriste i posebno, samo za ovu karticu, omogućićemo da imaju najnižu cenu – rekao je generalni direktor DIS-a Ivan Šuleić.

Direktor RF PIO Relja Ognjenović istakao je da je neizmerno srećan što ima čast da u ime Fonda PIO potpiše saradnju sa jednim od najvećih, ako ne i najvećim lancem u Srbiji, Kompanijom DIS.

  • Ovim putem smo pokazali da pored velikog broja penzionera, brinemo da nam se i veliki broj društveno odgovornih kompanija priključi i podrži našu akciju i samim tim opravdamo poverenje naših penzionera i 600.000 njih koliko se do sada prijavilo. Pozivam i ostale društveno odgovorne kompanije da se priključe našoj akciji, podrže našu Penzionersku karticu, a samim tim, podrže i naše penzionere – rekao je direktor Fonda Relja Ognjenović.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

six − four =