Potpisan sporazum između RF PIO i Tehnomanije

U Direkciji Republičkog fonda PIO danas je potpisan Sporazum o saradnji između Fonda PIO i Preduzeća za proizvodnju i trgovinu „Tehnomanija“ doo, čime se ta kompanija uključila u projekat Penzionerske kartice. Sporazum su potpisali direktor RF PIO Relja Ognjenović i direktor Tehnomanije Goran Cvetinov.

Ovim sporazumom uspostavlja se saradnja koja će omogućiti penzionerima da uz Penzionersku karticu u Tehnomaniji ostvaruju dodatne pogodnosti od čak 20 % na sve proizvde iz asortimana, osim na one koji su već na popustu i na kojima je označena konačna cena.

Menadžment Tehnomanije je prepoznao pogodnosti koje nudi Penzionerska kartica. Bez ikakve dileme smo odlučili da se uključimo u projekat, dajući velike benefite našim potrošačima, našoj najvećoj target grupi – penzionerima. Imaćemo ukupan popust na ceo asortiman od 20 odsto čime dokazujemo da je Tehnomanija, kao najveća kompanija u svojoj industriji, koja je rasprostranjena širom Srbije, i društveno odgovorna kompanija koja daje benefite našim najstarijim sugrađanima – rekao je Goran Cvetinov, direktor Tehnomanije.

Danas nove lepe vesti za penzionere. Novi član tima naše Penzionerske kartice nove generacije jeste jedan od lidera na tržištu prodaje bele tehnike, preduzeće Tehnomanija, čijim predstavnicima se ovom prilikom zahvaljujem. Pokazali smo, da pored odgovornosti države u našoj državi postoji veliki broj društveno odgovornih kompanija. Tehnomanija je izašla sa velikim popustom, što znači da je prepoznala važnost da u ovom trenutku stane uz svoju državu, stane uz penzionere i da zajedničkim snagama omogućimo da naši penzioneri žive danas bolje nego što su živeli juče – rekao je Relja Ognjenović, direktor Fonda PIO.
On je dodao da se do sada 620.000 penzionera prijavilo za kartice i podsetio da svi ugovori koji su potpisani sa društveno odgovornim kompanijama startuju od 1. oktobra kada počinje primena penzionerskih kartica.

Tehnomanija je lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo, električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo, sa širokim asortimanom proizvoda u svih 80 prodajnih objekata koje imaju u Republici Srbiji. Značajan segment njihovih kupaca čine penzioneri, tako da će se ovim sporazumom omogućiti najstarijima da kroz ugovoreni respektabilni popust u velikoj meri poboljšaju kvalitet života.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

seventeen − 7 =