Potpisan sporazum između RF PIO i „Zepter International“

Danas je u Direkciji Republičkog fonda PIO potpisan Sporazum o saradnji između Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i Preduzeća za proizvodnju i trgovinu na veliko i malo „ZEPTER INTERNATIONAL“, Beograd, čime se i ta kompanija pridružila projektu Penzionerske kartice. Sporazum su potpisali direktor RF PIO Relja Ognjenović i Dragan Milošević, direktor u “ZEPTER INTERNATIONAL“. Dragan Milošević je pohvalio projekat Penzionerske kartice i zahvalio je direktoru Relji Ognjenoviću i svima koji su ga kreirali.

– Danas je upriličeno potpisivanje partnerskog odnosa između kompanije “Zepter” i Penzijskog fonda. Nadam se da ćemo mi, kao kompanija koja u svom asortimanu ima proizvode koji su danas verovatno najpotrebniji jer zadovoljavaju potrebe za čistim vazduhom, zdravim svetlom, čistom vodom i pravilnim i zdravim načinom pripreme hrane, uspeti da obezbedimo svim penzionerima širom zemlje da mogu da sa ogromnim pogodnostima i velikim benefitima kupuju proizvode, da uživaju u kvalitetnijem, dužem životu, a opet sve to u sklopu saradnje sa Penzijskim fondom koji im je to omogućio. Želim da ova saradnja bude delotvorna, da bude satkana od velikog zadovoljstva i korisnika i svih nas koji smo učestvovali u ovom projektu – rekao je Milošević.

Direktor RF PIO, Relja Ognjenović, zahvalio je “ZEPTER“-u i ostalim društveno odgovornim kompanijama koje su se pridružile projektu Penzionerske kartice.

– Danas nastavljamo sa promocijom Penzionerske kartice tako što širimo naš tim. Širimo ga liderima u svom poslu, velikim kompanijama i pre svega društveno odgovornim kompanijama koje stoje uz naše penzionere i stoje uz našu državu. Jako mi je drago što je kompanija “ZEPTER” videla važnost ovog našeg projekta i našla način da izađe u susret sa velikim popustima i biće mi drago da i druge velike kompanije slede primer i odgovornost kompanije “ZEPTER“, a mi ćemo se svakako potruditi da našim penzionerima svakog dana izađemo u susret sa novim popustima i sa novim društveno odgovornim kompanijama koje će podržati našu Penzionersku karticu.

Kompanija „ZEPTER INTERNATIONAL“ će omogućiti korisnicima penzija da uz Penzionersku karticu ostvaruju više od 20 odsto popusta na proizvode iz njihovog asortimana, uključujući i mogućnost plaćanja na više mesečnih rata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 × five =