Potpisani sporazumi između Fonda PIO i apotekarskih ustanova

Relja Ognjanovic direktor PIO fonda 2912 2022 foto D.Milovanovic

Danas je u Direkciji Republičkog fonda PIO, Relja Ognjenović, direktor Fonda potpisao sporazume o saradnji između Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i apotekarskih ustanova. Apotekarske ustanove koje su podržale projekat Penzionerske kartice su “Apoteka Beograd“, „Naša Apoteka“ Beograd, „Sunce“ Beograd-Zemun, “Iva“ Obrenovac, „Genia“ Beograd, „Alhemi Pharm“ Barajevo, „Oaza azdravlja“ Beograd, “Vegafarma“ Valjevo.

Rukovodeći se odgovornom politikom i osluškujući želje penzionera, danas smo potpisali novih osam sporazuma sa apotekarskim ustanovama koje imaju preko 230 prodajnih mesta. Ovo je još jedan od načina na koji pokazujemo da nam je borba za bolji život penzionera imperativ i da pored povećanja penzija koje je obezbedila Vlada Republike Srbije, a za koje sad već mogu da kažem da je tradicionalno dva puta u toku godine, i na ovaj način gledamo da olakšamo svakodnevni život penzionera i da oni danas žive bolje nego što su živeli juče. Hoću da se zahvalim svim društveno odgovornim kompanijama, posebno apotekama koje su izašle u susret i podržale projekat naše Penzionerske kartice nove generacije, jer samo jedinstveni i zajedno možemo da ovu Srbiju guramo napred – rekao je Ognjenović.
U ime apotekarskih ustanova, v. d. direktor Apotekarske ustanove „Apoteka Beograd“, Nikola Prelević, zahvalio je Fondu PIO i direktoru na ovakvoj inicijativi.

Apotekarska ustanova „Apoteka Beograd“ će se uvek odazvati na ovakvu inicijativu, pogotovo na one inicijative koje imaju socijalni karakter. Ja mislim da je to, kako naša želja, tako naša obaveza, s obzirom da smo mi jedina državna apoteka čiji je osnivač grad Beograd. Tako da imamo dobru volju za saradnju i uvek ćemo biti tu za neke buduće inicijative – rekao je Prelević.
Apotekarske ustanove sa kojima su potpisani sporazumi ponudiće korisnicima penzionerskih kartica popuste u rasponu od 5 do 20 odsto u više od 230 prodajnih objekata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

one × four =