PREMINUO NIŠLIJA NAPADNUT NA ULICI! Marko izboden dok je šetao psa, otac sumnja na UTERIVAČE DUGOVA!

Nišlija Marko Đ. (40) koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima izboden 15. jula u ulici Obilićev venac dok je šetao psa, preminuo je juče u niškom Univerzitetskom kliničkom centru. Ovu informaciju potvrdila je njegova porodica


On je oko 22 sata pronađen u lokvi krvi, isprva se smatralo da ga je izujedao njegov staford, koga su policija i komunalne službe uhvatile i prebacile u prihvatilište. Međutim, kada je stigao u bolnicu ustanovljeno je da ima i dva uboda nožem.

Njegov otac, Miodrag Đorđević tada je potvrdio da je Marko zadobio teške povrede oštrim predmetom.

– Neko ga je izbo po levoj ruci, butini i grudima. Mislim da se radi o uterivačima dugova, žalio mi se da mu neki ljudi prete i traže neke pare. Nisam to prijavio policiji jer mi je sin zabranio, ni on nije želeo da to učini. I sada me je policija pitala da li znam ko ga je ucenjivao i zbog čega, ali nisam mogao da im pomognem – rekao je tada ovaj Nišlija i dodao da je Marko svuda sa sobom vodio staforda koji je bio obučen da ga štiti.

– Marko je oduvek pomagao psima, “održavao” je one sa glavne pijace, uzimao je iz šinteraja i sa ulice pse okarakterisane kao “nezgodne”, pomagao pri razvozu hrane i životinje dok je bio u mogućnosti. Ukoliko neko želi da prisustvuje, sahrana je u sredu u 12.30 sati na Novom groblju u Nišu. Neka počiva u miru! – navedeno je na FB.

Markova porodica bila je ne tako davno jedna od najimućnijih u Nišu jer su imali lanac mesara.

informer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 × five =