PRIJAVLJENO GRUPNO SILOVANJE U NIŠU, A ONDA ŠOK: Policija prosledila izveštaj Tužilaštvu – jedna stvar sve zbunjuje

Niška policija dostavila je danas nadležnom Tužilaštvu izveštaj o slučaju navodnog silovanja devojke (28) iz Leskovca, koje je prijavljeno krajem decembra u tom gradu.

Kako navodi izvor, 30. decembra oko 23 sata policiji je prijavljeno da su devojku silovale nepoznate osobe. Patrola je otišla u njen stan, ali s njom nije bilo moguće razgovarati pošto je bila pod uticajem alkohola i nije htela da sarađuje.

– Do sada je devojka policiji četiri puta dala različite izjave, koje se sve razlikuju. Najpre po mestu na kojem se silovanje dogodilo, zatim po broju osoba koje su je napale, pominjala je i stan i kafić… – kaže izvor.

Zbog toga je policija i u kafiću i u njenom stanu obavila uviđaj, tokom kojeg nisu nađeni materijalni dokazi. Obavljen je i razgovor sa mladićem koga je devojka imenovala, a on je negirao delo i pokazao poruku u kojoj mu je ona sama napisala da je silovana.

– Devojku je pregledao doktor sudske medicine i na genitalijama nisu nađene povrede. Ipak, na telu su joj uočene modrice za koje se ne zna odakle potiču – kaže izvor “Blica”.

Izvor ističe da u ovom trenutku istrage nije moguće sa sigurnošću reći da li je prijava istinita ili lažna. Sada se čeka na stav Tužilaštva, koje bi trebalo da odredi dalje korake u ovom slučaju kako bi se rasvetlile sve okolnosti.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 × 4 =