PRIPADALI SUPARNIČKIM EKIPAMA: Novi detalji pucnjave na Vračaru, iza krvavog pira krije se ova stvar

Prema nezvaničnim informacijama iza obračnuna na Vračaru stoji sukob oko trgovine narkoticima.

Mladić koji je uhapšen u brzoj akciji policije, samo nekoliko sati pošto je u ponedeljak uveče na Vračaru ranio dvojicu muškaraca, već je bio optužen za pokušaj ubistva, a danas bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu!

Prema nezvaničnim informcijama, istražitelji sumnjaju da je motiv obračuna u kom su dva muškarca od kojih je jedan  državljanin Severne Makedonije, sukob oko trgovine narkoticima.

Imaju dosijee

– I osumnjičeni mladić koji je pucao  kao i jedna od njegovih meta, državljanin Srbije, od ranije su poznati policiji. Sumnja se da je meta napada bio upravo on koji je upucan u nogu i nije životno ugrožen. Ispituje se da li je u pozadini ovog obračuna sukob dve suparničke ekipe narko-dilera – kaže izvor medija.

Inače, uhapšenom mladiću se već sudi za pokušaj ubistva nožem, dok je državljanin Srbije koji je ranjen bio privođen zbog različitih krivičnih dela, a na poternici je bio i u trenutku napada, i to zbog izdržavanja kazne zatvora.

Pucnjava se, podsetimo, dogodila u ponedeljak u Ulici Maksima Gorkog, ispred jednog lokala brze hrane. Napadač je najverovatije sačekao  svoju metu i pucao u njega, a potom pokušao da pobegne. Policija je odmah pokrenula akciju “Vihor” i lisice su mu stavljene za nepuna tri sata.

Kako je saopštio MUP, uhapšeni se sumnjiči za pokušaj ubistva i nedozvoljeno nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Kačket i naočare

– Ispalio je hice u dvojicu mladića, a potom pobegao u jednu garažu. Policija je posle tri sata potrage uspela da ga pronađe, kao i kačket, garderobu koju je nosio tokom napada, naočare i pištolj koji je pokušao da sakrije u ventilacionom otvoru u toj garaži – otkriva izvor iz istrage.

On otkriva i da su napad snimile sigurnosne kamere, koje su postavljene na okolnim objektima.

Muškarac, koji je ranjen u butinu, prema nezvaničnim informacijama, pre šest godina preživeo je sličan napad. Na njega je tada pucano kada je izašao iz jednog balona za mali fudbal.

– Navodno, tada je svađa izbila oko fudbala. U istom delu grada, na Vračaru, on se posvađao sa jednim od igrača malog fudbala, a on ga je potom upucao – podseća sagovornik Kurira i dodaje da i muškarac u svom dosijeu ima 12 krivičnih prijava.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 + 5 =