Priprema za odmor je investicija u sigurnost

Dobra priprema će nam omogućiti bezbedan odmor i sigurnu vožnju. Kako? Pa, imamo prijatelja.

Foto: Dunav Osiguranje

Taj prijatelj je ozbiljan i pouzdan. I da, ima ga u raznim gradovima i delovima Srbije. On brine o automobilima, to mu je posao. I obezbeđuje sve što je četvorotočkašu potrebno: servise, tehnički pregled, registraciju vozila, uz posebnu pogodnost otplaćivanja u 12 mesečnih rata. On je deo našeg sistema, naša automobilska logistika. Mi smo „Dunav osiguranje“, a on se zove „Dunav auto“.
Spremanje za odmor je stres posebne vrste. Ponekad nam se čini da se, dok sve spakujemo i pripremimo za godišnji odmor, umorimo toliko da bismo najradije ostali kod kuće i pošteno se naspavali. Dok zatvaramo kofer, u glavi preturamo da li smo opet nešto zaboravili: obavezna dokumenta, laptop i gedžete, garderobu, kupaće kostime i peškire, kućnu apoteku… A pri tome smo našli nekoga ko će, u našem odsustvu, obilaziti dom, zalivati cveće, brinuti o ljubimcu… Hiljadu stvari. A vozilo – to je dodatni stres. Ako počnemo da razmišljamo šta nam se usput može desiti… Već brinemo, a putovanje nije ni počelo.
Zato vam savetujemo da našem prijatelju, „Dunav autu“, poverite proveru ispravnosti vozila, a uz polise „Dunav osiguranja“ imaćete potrebnu zaštitu ne samo za vozilo, već i za sebe, svoje zdravlje i ostale putnike! Nema potrebe da mislite koji sve problemi mogu da se dese, jer će oni, ako i nastanu, biti pokriveni i uspešno rešeni.
Odmor bi trebalo da bude lek protiv stresa i dok ga planirate, setite se da je sigurnost prva stavka na listi preduslova da protekne bez tenzija i nepotrebnih glavobolja. Uz pravog prijatelja, svi problemi mogu lako biti otklonjeni. A ako je taj prijatelj „Dunav auto“, sigurno i bezbedno putovanje je zagarantovano! Udišite svoj odmor punim plućima!

„Dunav auto“ – vaš i naš prijatelj!

[box]Za zakazivanje tehničkog pregleda ili drugih usluga uputite imejl na office@dunavauto.co.rs .[/box]

 

Dunav Osiguranje / Glas Nacije

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

18 − fourteen =