Radnice butika izvređale poznatu beogradsku voditeljku: “Vidiš da je Ciganka i da laže…”

Voditeljka Jasmina el Abd Vasiljević tvrdi da je doživela neprijatnost u jednom poznatom beogradskom butiku, te da su je radnice omalovažavale na rasnoj osnovi i bile veoma neprijatne prema njoj.

Voditeljka je meleskinja, poreklom iz Libije. Podelila je svoju neprijatnu situaciju na svom profilu na Fejsbuku, naglašavajući da je odlučila da o ovoj temi ne ćuti.

“Razmišljala sam da li da objavim ovaj post, i odlučila sam da neću da ćutim zato što su me izvređale radnice butika da sam Ciganka – nije sramota biti Rom, već komentarisanje i selekcija ljudi po nacionalnoj osnovi je vređanje”, napisala je ona na početku svog posta.

Radnica tvrdila da je “nemaju u registru”

“Danas sam otišla da kupim haljinu u ‘Butik 13’ u Bulevaru kralja Aleksandra broj 38. Haljina mi treba za snimanje reportaže. Ulazim u butik u kome sam stalno kupovala garderobu za snimanja. Pitam ženu koja radi u butiku da li mogu da slikam haljinu i kaže mi da ne mogu, da je zabranjeno slikanje. Ja poštujući njen odgovor kažem ‘Ok’. Onda me ona pita zašto mi treba da slikam, na šta joj odgovaram da imam snimanje u subotu i da želim da pošaljem producentu da mi potvrdi da li model i boja odgovaraju za tu namenu”, napisala je voditeljka.

Dodaje da je sledeće pitanje bilo koja je emisija u pitanju, te da joj je radnica “drčno i bezobrazno” kazala da je “nemaju u registru”.

“Gospođo, kod vas sam uvek kupovala garderobu, nikada nam niste bili sponzori, uvek sam plaćala u kešu.”

“To nema veze, nemamo vas u našem registru, i ja vas nikad nisam videla u našim modelima”, odgovorila je radnica.

Ja onako već besna, ali i dalje fina pokazujem joj moje slike sa snimanja u njihovim modelima. Ona mi odgovara, to ste kupili u drugom našem butiku. Ja znam da sam kupovala baš u ovom i svi vaši butici imaju iste modele, i nemojte vi meni da govorite da bolje znate od mene”, podelila je El Abd Vasiljević.

“Vidiš da je Ciganka, svi pokušavaju na istu foru”

Kada je voditeljka krenula da izlazi iz butika, kako navodi dalje ova voditeljka, koleginica koja je stajala pored nje se obraća svojoj koleginici, radnici koja je komunicirala sa voditeljkom, i govori joj: “Ma lepo sam ti rekla, vidiš da je Ciganka i da laže, folira se da je voditelj, svi pokušavaju na istu foru”.

“Ja onako šokirana, ne želeći da pravim bilo kakav problem pred drugim kupcima izlazim iz butika i ne verujem šta sam doživela. Taj isti butik je sponzor mnogim emisijama, imaju jako lepu garderobu, ali nikad više kod njih ništa kupiti neću”, poručila je ona.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 − two =