RADOVI U BEOGRADU: Ovi delovi grada danas bez vode

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštinama Novi Beograd i Surčin od danas do subote 28. oktobra.

pixabay.com
pixabay.com

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 sata do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 23/24. oktobar – blokovi 44 i 45 i naselje Dr. Ivan Ribar, 24/25.oktobar – blokovi 61, 62 i 63, 25/26. oktobar – u naseljima Surčin, Dobanovci i Ugrinovci.

Kako je navedeno, povremene prekide i umanjen pritisak osetiće i potrošači u naselju Bežanijska kosa, Mesna zajednica 3, od naselja Surčin do raskrsnice za Bečmen i Jakovo i u delu od raskrsnice za Bečmen i Petrovčić (26/27. oktobar) i u delu od raskrsnice za naselja Jakovo, Boljevci i Progar (27/28. oktobar).

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara danas će od 8:30 do 14 sati bez vode ostati potrošači u ulicama Cvetanova ćuprija (između ulica Braće Srnić i Starih vinograda) i Krivošijskoj.

Takođe, zbog prevezivanja potrošača na novoizgrađeni cevovod u Ruzveltovoj ulici danas od 8 do 22 sata, bez vode će ostati potrošači na opštinama Zvezdara i Palilulau ulicama Ruzveltovoj (između ulica Kraljice Marije i Dimitrija Tucovića), Kraljice Marije, Mitropolita Mraovića, Chirila i Metodija, Vojvode Brane (između ulica Ruzveltove i Ćirila i Metodija), Dalmatinskoj (između ulica Ruzveltove i Mraovića sokače), Dimitrija Tucovića (parna strana, između ulica Ruzveltove i Mraovića sokače) i Mraovića sokače.

Iz JKP “Vodovod i kanalizacija” mole potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs.

Izvor: kurir/tanjug

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five × 1 =