RAT NA TWITTERU: Sergej Trifunović nastavio sa brutalnim vređanjem Nenada Čanka

U novom obračunu na Tviteru Sergej Trifunović je nastavio sa brutalnim vređanjem.

printscreen
printscreen

Nenad Čanak i Sergej Trifunović otpočeli su sukob pre nekoliko dana, kada je lider PSG-a prozvao socijaldemokratu da je “teško đubre”, a sada se rat nastavio na Tviteru.

Sukob se danas nastavio u više navrata, a poslednje što se dogodilo produbilo je sukob na Tviteru, na kom je prvo Sergej Trifunović objavio sledeći tvit:

– Pazi: ja sam rekao da nemam nameru da opštim sa tobom, jer nemam nameru da opštim sa slugama režima za potkusurivanje. Ako ti je već toliko stalo, evo zovem te na ferku. Kao i Vučićevića. Bez telohranitelja koji su držali Lešanovića kad si ga tukao štapom u glavu. Izvoli. – napisao je Trifunović i upitao ga zašto se nije vratio da se obračunaju “kad je tako hrabar”.

Zatim je usledio i odgovor Nenada Čanka.

– Kako sad umeš da me menšuješ a kada sam rekao da to uradiš pa ću se vratiti si ćutao kao pizda u šaci dok nisam otišao za Novi Sad.
Fido, kevćeš samo kad si na sigurnom i na daljinu. Ne valja Ti to – napisao je Čanak.

Lider PSG-a, Sergej Trifunović se nije tu zaustavio i nastavio je “rat” na Tviteru, vređajući Nenada Čanka.

– Dodji ponovo. Sami, ti i ja. Samo tako. Ako možeš da nadješ muda ispod tog sala. Ali samo ti i ja. Bez telohranitelja sa kojima si hrabro prebio Lešanovića. Ako si u stanju, izvoli. Ako nisi, ne seri – napisao je Trifunović.

Ranije danas, Trifunović je tvrdio da je Čanak upao u prostorije Pokreta slobodnih građana sa telohraniteljima, a Vojvođanin mu je odgovorio s ocenom da je Trifunović “gnjidica” i “uplašena krpa”.

printscreen
printscreen
printscreen
printscreen
printscreen
printscreen
Izvor: SrbijaDanas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eight − five =