“RAZVELI SMO SE!” Đole Đogani otvorio dušu o BRAKU sa Vesnom: “Žena koja je jaka, ne pritiska muža”

Prošle godine kao bomba je odjeknula vest da su se razveli Đole i Vesna Đogani i to zbog njegove navodne prevare. 

Dosta se pričalo na temu braka popularnog para koji ima dvoje naslednika, za koji se ranijih godina verovalo da žive usaglašenim, skladnim životom.

Pričalo se i nagađalo ko je koga ostavio, koji su još dodatni razlozi razlaza, ipak tek nedavno stigla je potvrda na tu temu.

Đole je sve priznao gostovanjem u emisiji “Ekskluziv”, doduše šaljivim tonom. Na pitanje gde mu je Vesna, zašto ona sa njim nije došla kada je to dogovoreno Đogani je rekao:

– Pa razveli smo se. Šalu na stranu, svako od nas ima neke svoje dnevne obaveze, Vesnine su danas bile neodložne.

Osvrnuo se potom muzičar na ljubomoru u braku, pa dodao da Vesna ume sa njim i da mu za razliku od prethodne supruge Slađe Delibašić sa kojom je proveo mladost, ona više odgovara sada u nekim zrelijim godinama.

– Ja se viđam se sa mnogim koleginicama, poslovnim partnerkama, javno se viđamo i nikakav problem tu ne postoji niti bi trebalo da postoji. Znate kako žena koja je jaka koja je sigurna u sebe, ona onda muža ne pritiska, jer ona riba koja se pritiska ona lako odleti, ode. Uostalom ja umem da odolim iskušenju, nisam pobornik zaljubljivanja na prvi pogled. Na kraju krajeva i Vesna i ja smo počeli prvo kao saradnici, pa onda se rodila ljubav. Što se tiče teze da se prvo dete i druga žena vole najviše, moram da kažem da se sa tim nikako ne slažem. Kad si mlad voliš drugačije. Sa Slađom mi je bilo super, bio sam mlađi, imao sam tu neku priču s njom, a onda u ovim malo ozbiljnijim godinama sam sa Vesnom i ona mi odgovara – rekao je Đole.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

three × 3 =