Reakcija Relje Ognjenovića na govor Miloša Jovanovića u Narodnoj skupštini: Da sam Miloš Jovanović i mene bi bilo sramota da idem među ljude

Propali političar i francuski potrčko Miloš Jovanović, usled straha od ponovnog poraza na izborima ne prestaje sa politikom laži. Ovog puta priliku je iskoristio u Narodnoj skupštini, dok je sednica organizovana da bi se opoziciji izašlo u susret.

Kada nisu mogli da se među sobom dogovore šta hoće i na koji način, kada ideologiju nemaju, pokušavaju da bacanjem prašine u oči opravdaju svoj kukavički čin, da iako su im svi zahtevi usvojeni ne izađu na birališta.
Važno je da podsetimo građane da je Vlada njegovog DSS-a oslobodila teroristu Aljbina Kurtija, kao i da je u to vreme proglašena nezavisnost naše južne pokrajine, a ne kako se lažni Srbin izjasnio, u vreme Aleksandra Vučića, koji danonoćno pregovara sa celim svetom ne bi li se izborio za Kosovo i Metohiju.

Gospodinu Jovanoviću nije smetalo ni kada su njegovi direktori stranke, predsednici gradskih odbora 10 godina bili u koaliciji sa SNS-om, na istaknutim funkcijama, nego se sada u Đilasovim skutama setio naknadne pameti. Ono što je za lažnog elitistu sramota za mene je ponos, a to je da razgovaram sa građanima uvek, svuda i na svakom mestu, kao i da me, za razliku od njega, nije sramota svoje stranke, programa i principa koje SNS ima.

Mi imamo šta da ponudimo i kažemo, za razliku od vas koji ste na tacni dobili sve što ste zatražili i opet vam ne valja. Ali, tako rade ljudi koji traže izgovore i opravdanja za svoje neuspehe, jer ideologija i program im se svode na blaćenje svega dobrog što je Aleksandar Vučić uradio za svoj narod i Srbiju.

Zato slobodno izađite na izbore 2. juna da narod kaže ko je za svoju otadžbinu pružio više, ko je spreman da da još, a ko glumi lažni patriotizam.

Živela Srbija!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

fourteen − 2 =