Rešite se RUŽNIH BRADAVICA bez muke: Potrebna vam je samo OVA NAMIRNICA, a svi je imamo kod kuće

Fibromi su dobroćudne izrasline na koži koje su prema definiciji zapravo benigni tumori vezivnog tkiva. Na koži izgledaju kao maleni mekani čvorići, papulice na peteljci iznad nivoa kože – veličine od nekoliko milimetara pa do centimetra u promeru.

Obično su boje kože, ali mogu biti i svetlo pigmentirani. Promene nisu zloćudne, ali ih je tokom života sve više, radi čega se vide i predstavljaju estetski problem.

Bradavice muče ljude već stotinama i hiljadama godina, a reč je o izraslinama na koži koje izaziva humani papilomavirus. Uglavnom nisu opasne po zdravlje, ali ne izgledaju baš lepo, a mogu i da se prenose po telu.

Njihov broj i veličina se povećava s godinama. Nije poznat uzrok njihovog nastanka, no nasleđe i debljina su bitni faktori u njihovom razvoju. Njihov broj varira prosečno od nekoliko pa do nekoliko stotina.

Dobra stvar je da ih možete ukloniti i u vašem domu bez odlaska doktoru. Potreban vam je samo jedan sastojak, a to je jabukovo sirće. To je sve što vam je potrebno da ih uklonite bez krvarenja i bez ikakvih ožiljaka.

Smatra se da je jabukovo sirće jedan od najefikasnijih kućnih lekova. Može se koristiti za lečenje različitih zdravstvenih stanja, a uklanjanje fibroma je jedan od njih, zahvaljujući svojoj kiselosti.

Zapamtite, nikada ne smete koristiti jabukovo sirće za uklanjanje fibroma oko kapaka, jer može iritirati vaše oči.

Ova metoda deluje kod većine ljudi. Evo kako:

Pažljivo operite područje oko fibroma koristeći vodu i blagi sapun.

Fibrom prvi put možete namakati u vodi 15 minuta (odnosno može se na njemu držati vata natopljena vodom) ili se pak fibrom malo protrlja s nečim (npr. novom četkicom za zube i sl.).

Posušite.

Natopite komadić vate jabukovim sirćetom i iscedite višak.

Položite pamuk direktno na fibrom te ga osigurajte flasterom ili zavojem, da budete sigurni da će ostati na mestu.

Ostavite ga 15 minuta. Isperite vodom.

Ponovite postupak 3 puta na dan, nekoliko dana do sedam dana ili više ako je potrebno (ne treba više namakati tj. trljati fibrom pre sirćeta).

Fibrom bi prvo trebao dosta potamniti, zatim bi trebala nastati krastica, osušiti se i na kraju sve otpasti.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eighteen − five =