Šakira brutalno potkačila Pikea: Objasnila je celu situaciju

Slavna pevačica Šakira se obratila javnosti prvog dana 2023. godine i uputila, čini se, nikad snažniju poruku otkako se rastala od nevečanog supruga Žerara Pikea.

Iako su nam rane i u ovoj novoj godini otvorene, vreme leči sve. Čak i ako nas je neko izdao, moramo da nastavimo da verujemo. Suočeni sa prezirom, nastavite da cenite sebe, jer dobrih ljudi ima više nego nepristojnih. Više je empatičnih nego neosetljivih ljudi. Manje ih odlazi, a više njih ostaje pored nas”, stoji u Šakirinoj poruci, koja dalje kaže:

Naše suze nisu na otpadu, one zalivaju zemlju na kojoj će se rađati budućnost i čine nas boljim ljudima, da i pored slomljenog srca možemo da nastavimo da volimo”, poentirala je Šakira u novogodišnjoj poruci koju ej objavila na Instagramu.

S obzirom na to da je 2022. godinu obeležio njen poprilično buran rastanak s Pikeom, s kojim je 12 godina živela u vanbračnoj zajednici, mnogi su Šakirine reči pročitali između redova, te protumačili da se odnose upravo na tu situaciju. 

Mediji su pisali o tome da je Pike prevario Šakiru, a fudbaler je navodno i prekršio dogovor s pevačicom. Naime, navodni dogovor između bivšeg para bio je da godinu dana nakon razlaza ne treba da se pojavljuju u javnosti s novim partnerima, što je Pike prekršio, s obzirom na to da je viđen s novom devojkom, Klarom Čijom Marti. 

Bivši par se nedavno, posle maratonskih pregovora, dogovorio oko stareljstva nad sinovima Milanom i Sašom. Deca će biti sa majkom u Majamiju, a otac će moći da ih poseti kad god to bude poželeo.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × four =