Sergej Trifunović prekinuo predstavu u Rijeci: Bacio na pod telefon momku iz publike

Predstava “Voz” u kojoj igraju Voja Brajović i Sergej Trifunović, jedna od najgledanijih na repertoaru “Zvezdara teatra” i neretko gostuje po regionu sa podjednakim uspehom. Tako su i nedavno bili u Rijeci u tamošnjem HNK a kako su ulaznice bile besplatne, sve je bilo ispunjeno do poslednjeg mesta ali je predstavu ipak obeležio incident.

Naime, kako prenosi Jutarnji.hr, jedan od muškaraca u publici nije prestajao da petlja po svom mobilnom telefonu, pa je Trifunović prekinuo predstavu, prišao mu i oduzeo mobilni. Ovo je za taj portal ispričalo i potvrdilo nekoliko ljudi koji su bili na predstavi.

O incidentu je pisao i portal Večernji.hr, navodeći da je prema izveštajima medija publika neprestano pravila galamu, što je smetalo glumcima, a vrhunac je bio jedan muškarac koji nije odustajao od mobilnog telefona, zbog čega mu je prišao Trifunović i oduzeo mu uređaj.

“Sergej Trifunović se više puta u izvedbi referisao na kašalj iz publike, jer ga jednostavno nije bilo moguće ignorisati. U jednom trenutku je osobi u prvom redu poručio da ‘slobodno otvori bombonu jer im nimalo ne smeta’, a zatim i publici kazao neka samo oni pričaju, jer nema smisla da se s njima nadglasava. Dok je kružio po parteru, momku koji ga je vrlo očigledno fotografisao i snimao, oduzeo je mobilni, bacio ga na pod i zaradio aplauz”, prenosi Večernji list reči gledalaca.

Sam Trifunović je kasnije komentarisao da mu je “malo falilo, jedno pet puta” da predstavu prekine, ali dan kasnije je nakon izvođenja predstave u Zagrebu zahvalio publici za “najfantastičniji doživljaj koji je imao na sceni”, navodi ovaj portal.

Inače, pre par meseci David Runc, dirigent na čelu Zagrebačke filharmonije, zaustavio početak koncerta nakon što je nekome zazvonio telefon, što je izazvalo reakcije u javnosti.

“Voz” se tumači kao filozofska drama o dva čoveka koji se susreću na železničkoj stanici – profesoru Belom, koga igra Brajović, i bivšem zatvoreniku Crnom, koga igra Sergej Trifunović.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

fourteen − 4 =