Služba 1 Novi Beograd privremeno na adresi Venizelosova 31, na Dorćolu

Zbog neophodne rekonstrukcije objekta, od srede, 26. aprila 2023. godine, Služba Filijale za grad Beograd 1, privremeno se izmešta iz Bulevaru umetnosti 10 na Novom Beogradu, na novu adresu – Venizelosova 31 na Dorćolu. Rekonstrukcija se obavlja kako bi se obezbedili bolji uslovi za korišćenje usluga i ostvarivanje prava osiguranika i korisnika, kao i bolji tehnički uslovi za rad zaposlenih. Do utorka, 25. aprila, do 12.00 časova, šalterska služba će raditi paralelno, na obe adrese, a nakon toga samo u Venizelosovoj 31.
Veštačenja po zahtevima za pomoć i negu drugog lica i telesno oštećenje korisnika iz Beograda, koja su se obavljala u Bulevaru umetnosti 10, od 1. marta 2023. godine, obavljaju se u Venizelosovoj 31, kako se i navodi u pozivima za veštačenje koje korisnici dobijaju.
Bez obzira na sukcesivno izmeštanje Službe Filijale za grad Beograd 1 i ostalih organizacionih jedinica Fonda koje posluju na istoj adresi, posao se sve vreme nesmatano obavlja, bez prekida u radu.
Očekuje se da će Služba Filijale za grad Beograd 1, kao i druge organizacione jedinice Fonda PIO koje posluju na istoj adresi, tokom leta 2024. godine nastaviti sa radom na staroj adresi, u Bulevaru umetnosti 10, kada će se, prema planu, završiti rekonstrukcija.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

twelve + 2 =