Spektakularni doček Nove godine: “Kula Beograd” će zasijati uz impresivni vatromet

Pop pevači Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Luis nastupaju večeras na dočeku Nove godine na Sava promenadi, a besplatno će posetioce zabavljati i treperi Vojaž, Teodora Džehverović, Zera i Nući ispred Skupštine Srbije.

Doček na platou pored Starog savskog mosta počinje od 20:30 uz Luisa, sledi od 21:30 Tomašević i od 23:00 Joksimović sa kojim će Beograđani ući u 2023. godinu, a organizatori su najavili u ponoć sa “Kule Beograd” senzacionalni svetlosno-muzički performans, uz impresivni vatromet.

Iz Beograda na vodi su saopštili da će u ponoć zasijati istovremeno čak 20 spratova Kule Beograd, dok će se sa 180 pozicija najviše zgrade Srbije vinuti osmominutni vatromet i obasjati nebo iznad Save.

Beograd na vodi je najavio i da će “bajkovitu noć u Beogradu na vodi upotpuniti jedinstveni vatropadi sa Starog savskog mosta i Gazele”, dok će “čak 30 lasera, 32 laserske glave najnovije generacije, 16 bimova velike snage, 40 bimova i 48 led strobova prošarati nebo nad Beogradom”.

Na Dočeku Nove godine ispred Skupštine, u organizaciji Skupštine grada Beograda, nastupaju od 20:00 didžej Majk Rajd, od 21:00 slede Zera, Gazda Paja, Nući i Vojaž, a u ponoć sledi vatromet i Teodora Džehverović.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

twenty + 18 =