Šta gledati posle “Stranger Things”? Ovih 5 serija će se svideti svim fanovima dobrih misterija

Četvrta sezona serije “Stranger Things” konačno je zaokružena neobično dugim epizodama, koje su od 1. jula dostupne na Netflix platformi.

Budući da je razmak između trećeg i četvrtog nastavka popularnog serijala bio tačno tri godine, izvesno je da ćemo se načekati do pete sezone, naročito ako imamo u vidu da su je njeni tvorci Met i Ros Dafer najavili kao poslednju.

I dok čekamo nove vesti o ekipi iz Hokinsa, postoji još mnogo drugih serija u kojima možemo da uživamo.

Ako volite “Stranger Things”, velike su šanse da će vam se dopasti i neka od ovih serija:

“The Leftovers” (2014-2017)

Zasnovana na istoimenom romanu Toma Perote serija “The Leftovers” prati posledice katastofe nazvane “Iznenadni odlazak”, u kojoj je dva procenta svetske populacije neobjašnjivo nestalo preko noći.

Tri godine nakon tog tragičnog događaja, upoznajemo preostale stanovnike gradića Mejplton u Americi, među kojima je i depresivni šef policije Kevin Garni Mlađi.

On se ne bori samo sa zavisnošću od alkohola, nego i sa decom tinejdžerima i nihilističkim kultom “Preostali krivci” koji uznemirava zajednicu.

Sa svakom sezonom serija postaje sve inventivnija, transformišući se u čudnu mešavinu “Tvin Piksa” i “Izgubljenih”. Dostupna je na HBO Max.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

thirteen − seven =