Strankinja zgranuta kako momci i devojke u Beogradu izgledaju: “To nije normalno” 

Amerikanka, čije je ime Bler, i koja je u Beograd došla iz Pariza, rešila je da zauvek ostane u srpskoj prestonici, jer kako sama navodi, Beograd ima sve što joj je potrebno za život i napredak.

Ova devojka na svom TikTok nalogu redovno objavljuje snimke u kojima govori o tome kako izgleda njen život u Srbiji, i najčešće deli svoje utiske o našim građanima.

Tako je u jednoj od objava Bler pričala o tome kako u poslednje vreme sve češće izlazi, te da se iznova oduševljava koliko su Srpkinje lepe.

“Kada to pomenem mojim drugarima iz Srbije, oni se ponašaju normalno, jer su navikli da viđaju vitke i zdrave devojke. Za mene, iako živim već godinu dana u Evropi, to nije normalno”, kaže ona.

Podstaknuta time, i ona je počela tako da se sređuje.

“Svaki put kad izađem, šminkam se, nosim visoke štikle, lepu haljinu, ali i dalje je jako teško takmičiti se sa ostalim devojkama koje imaju savršene gene”, zaključuje Bler, koja se na kraju snimka zapitala:

“Kako je moguće da su svi u ovom gradu, i muškarci i žene tako visoki i izgledaju kao modeli?”

Mnogi su u komentarima pisali kako je i Bler prelepa i naglasili da su jednostavno svi sa Balkana takvi.

“Baš tako izgledaju ljudi sa Balkana“, “Genetika, zdrava hrana i idenje peške svuda, ali i ti si takođe veoma lepa”, “Srpkinje ne idu ni u prodavnicu prekoputa ako nisu našminkane i dobro obučene“, samo su neki od komentara ispod objave koja je privukla pažnju Blerinih pratilaca iz Srbije.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

nineteen + 8 =