SVE ŠTO VAM JE POTREBNO – NA BUVLjAKU IMA!

Verovatno vam se se desilo da hitno zatreba osigurač, crevo za sifon, silikon, specifičan šraf, ponestane boje prilikom krečenja, pregori grejač na rerni, ili vam je potrebno nekoliko različitih stvari, a vi imate malo vremena da ih nabavite. U tim situacijama neko od ukućana obično kaže „Trknuću do Buvljaka“, jer šta god da zatreba tamo ima. Na njemu se lako i brzo pronađe rešenje, ali i povoljna cena, i zato već decenijama „Beogradski buvljak“ po mišljenju potrošača nema konkurenciju. Za ovu laskavu titulu zaslužni su poslovni i umešni zakupci i prodavci koji svakodnevno osluškuju potrebe kupaca. Mnoge novotarije prvo stignu na ovu popularnu pijacu, ali ono što je kupcima posebno važno na njoj mogu pronaći i delove za aparate, predmete i alate kojih u prodavnicama nema.

Na primer potreban vam je rezervni deo za usisivač, novo crevo, slomila se papučica ili se pocepala kesa – na Buvljaku možete nabaviti delove za sve modele, bez gubljenja vremena, obilazaka prodavnica i pretrage po internetu. Tražite originalan poklon za rođendan, godišnjicu, slavu, mladence ili drugu priliku? To je mnogima težak zadatak najčešće zbog nedostataka ideja, ali ne i ako odete na Buvljak na Miljakovcu! Razgledajući raznovrsnu ponudu dobićete brojne ideje, ali i korisne preporuke od prodavaca. Šetajući primetićete i tezgu koja u ponudi ima sportske dresove, zastave, trenerke za decu i odrasle. Poklonite slavljenicima dres u bojama omiljenog kluba, sa prezimenom slavljenika, biće sigurno oduševljeni. Autentičan poklon možete izabrati i u kovačkoj radnji, koju kupovali ili ne mnogi posećuju, jer ima izuzetno lepe i korisne predmete koje retko viđamo. Pakujete se, krećete na odmor – pukao je kofer, nedostaje deo putne kozmetike, otkazala je baterija za mobilni telefon, zatrebale su čarape za skijanje… Prilično stresna situacija već pri pomisli na Buvljak obećava lako i brzo rešenje. Imate majstore u kući, ponestalo je materijala, obično će vam reći „Bez brige, idem do Buvljaka da kupim“ jer majstori, profesionalci i hobisti za nabavku alata i materijala takođe biraju Buvljak. U specijalizovanoj prodavnici pitate gde da kupite proizvod koji vam je potreban, često će vam reći „Ako nema na Buvljaku, onda nigde nema“.

I tako, već decenijama popularni Buvljak slovi za pravo mesto za uspešnu kupovinu, ali i mesto na koje vredi otići kako bi dobili inspiraciju za opremanje doma, renoviranje stana, kuhinje, kupatila, kupovinu pecaroškog pribora, sportske opreme, moderne garderobe, kvalitetnog posuđa, kućne rasvete, novih zavesa, svega što vam zatreba. „Beogradski buvljak“ ima svoje brojne obožavaoce koji imaju jasnu potrebu da lako i povoljno obave kupovinu, ali i da nađu robu koju ne mogu pronaći na drugim mestima. Bilo da dolazite u kupovinu ili ste poželeli da prošetate i osmotrite ponudu podsećamo vas da su kapije OTC „Beogrdski buvljak“ na Miljakovcu u Vareškoj bb otvorene svakog dana izuzev ponedeljka, od 08 do 20 časova.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 − five =