Svi su bili na Kopaoniku? Oboreni rekordi od osnivanja

U ski centru “Kopaonik” juče je oboren rekord posećenosti, pošto je na stazama ovog ski centra više od 15.000 skijaša, saopštilo je Javno preduzeće “Skijališta Srbije”.

Kako je navedeno, ovim brojem posetilaca apsolutno su oboreni svi rekordi od osnivanja “Skijališta Srbije”. Takođe, prvi put ski centar Kopaonik radi punim kapacitetom, gde su u funkciji sve staze i sve ski instalacije, uključujući i staze Bela reka 1 i Bela reka 2.

Podsetimo, sudeći po broju turista na planinama Zapadne Srbije veliko je pitanje da li je iko ostao u gradovima. Na hiljade posetilaca tokom jučerašnjeg dana stiglo je na Zlatibor, a lep sunčan dan obrodavao je skijaše ali i šetače. Na Kraljevom trgu zabeležena je velika gužva, a u kafićima se čekalo slobodno mesto. 

Veoma posećen tokom ovog mini odmora svakako je i Zlatar koji je poznat po tome što na njega dolaze ljubitelji rekeativnog skijanja i aktivnog odmora, iako su novogodišnji praznici odavno prošli, cene se nisu menjale. 

Da li je iko ostao u gradu? Na Zlatiboru se čeka slobodno mesto u kafiću FOTO

Smeštajni kapaciteti na planinama širom zapadne Srbije puni su već nekoliko dana unazad, a cena su prilagođene svačijem džepu.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

nineteen − seventeen =