Tajno uradila test, šokirali je rezultati: “Ne znam kako je to moguće, bila sam samo sa suprugom”

Jedna mlada žena ostala je potpuno zbunjena nakon što je tajno uradila DNK test svoje ćerke koji je pokazao da njen suprug zapravo nije otac deteta.

Mlada majka, koja je želela da ostane anonimna, podelila je na internetu svoju priču. Nakon što je primetila nešto čudno na jednom svom detetu, odlučila je da uradi tajni DNK test, prenosi Daily Star.

Rezultat je pokazao kako ona jeste majka svoje kćeri, ali njen suprug nije otac. Majka je bila u šoku jer nikada nije imala aferu ni s kim otkako je upoznala svog supruga. Potom su ljudi ponudili različita objašnjenja kada je moguće da dete ima različit DNK u slučajevima da je majka bila verna svom mužu.

“Verujem joj kada kaže da nije bila s nijednim muškarcem, osim sa suprugom. Neki profesionalci sugerišu da postoji verovatnost da dete nosi DNK samo jednog roditelja i to je naučno dokazano”, bio je jedan komentar.

“Šta ako ju je muž drogirao ili ju je neko omamio ili je jednostvano muškarac impotentan i deca nisu njihova”, glasio je drugi komentar.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

seven + nineteen =