Uskoro nam stiže vreme za mokasine: Ova 3 modela ćete poželeti u svom cipelarniku

Većina žena je već započela prolećno spremanje ormara. Džemperi, rolke, kaputi…, idu na najviše police, a na one donje spuštamo suknje, bluze, košulje, haljine…

Međutim, i cipelarnik zahteva raspremanje obuće. Na mesto dubokih čizama, smestite udobne i naodoljive – mokasine. Pogodne su i za dnevne i za večernje varijante, a podjednako dobro izgledaju i kada ih nosite uz pantalone, i uz haljine, i uz suknje. 

Ova tri modela, kažu modnu stručnjaci, biće najzastupljeniji:

1. Klasika je uvek u modi

Sa svojim klasičnim šarmom i minimalističkom svestranošću, crne mokasine su idealan izbor, jer ih možete nositi uz svaki stajling i u svakoj prilici.

2. Mokasine za svaki dan

Mokasine od prevrnute kože u boji savršene su za dame koje vole da eksperimentišu sa bojama i materijalima. U dnevnoj varijatni ih možete nositi uz široke pantalone i košulju, a stajling “začinite” torbom u istoj boji kao što su mokasine.

3. Model u zemljanim tonovima

Luksuzne kožne mokasine predstavljaju sinonim za holivudski glamur. Prada je bila jedna od brendova koji se našao na čelu ovog trenda. Italijanska modna kuća prošle godine lansirala je kožne mokasine debelog đona koje su privukle veliku pažnju.

telegraf

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

20 − 7 =