Uskoro počinje „ICE & TAŠ“ – zimski festival na Tašmajdanu

U susret praznicima i zimskom raspustu, Sportski centar Tašmajdan u saradnji sa JKP „Beogradske pijace“ organizuje zimski festival „ICE & TAŠ“ u periodu od 23. decembra do 31. januara.

Stanovnicima Beograda biće na raspolaganju klizalište na otvorenom svakog dana do kraja januara. Pažnju i prostor organizator festivala posvetio je i najmlađim sugrađanima koje očekuju školica hokeja, umetničko klizanje, spektakl na ledu i besplatne radionice starih zanata. Novogodišnju čaroliju upotpuniće tematske pozorišne predstave, uz najomiljenijeg deku sa Sverenog pola – Deda Mraza i paketiće.
Sportski centar Tašmajdan gde će školarci uz đačku knjižicu moći besplatno da se klizaju, biće mesto sporta ali i razonode, dobre atmosfere, druženja uz mogućnost da roditelji i najmlađi posetioci iskažu i kreativnost kroz maske na novogošnjem maskenbalu.
Za sugrađane koji žele da obraduje sebe i najmlilije, JKP „Beogradske pijace“ organizovaće novogodišnji market na Tašu. Bogata ponuda namirnica za novogodišnju trepzu, prigodni pokloni i novogodišnje dekoracije krasiće tezge učesnika ovog marketa. Mnogobrojni izlagači poljoprivredni proizvođači, zanatlije, dizajneri i umetnici izložiće najtraženije zimske đakonije. Na novogodišnjim tezgama naći će se i raznovrstan izbor ukrasa.  Jedno do omiljenih mesta Beograđana, Tašmajdan, biće tokom novogodišnjih praznika posebno ispunjen pozitivnom energijom, muzikom i dobrom atmosferom. Čekamo vas na Tašu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

13 − four =