UŽAS U POLICIJSKOJ STANICI: Dečaka (14) ispitivali, pa pretukli, otac u hodniku slušao JAUKE sina, nije mogao da mu pomogne

Dečaku su konstatovane povrede glave, vrata, leve ruke i noge

Maloletni dečak (14) pretučen je u Policijskoj stanici Osmaci u entitetu Republika Srpska. Kako je za Klix.ba rekao dečakov otac njegovog sina su pretukli policajci jer dečak nije okrivio momke iz sela za događaj kojem nije prisustvovao.

On kaže da su policajci došli do njega kući u selo Mahala juče kako bi uzeli izjave meštana nakon što se, kako pretpostavlja, desila pljačka koju su počinili momci iz sela. Međutim, kako tvrdi, njegov sin nije bio ni akter, ni svedok tog događaja.

– Danas su opet došli u 9:00 sati kako bi ispitali dete. Njemu su odmah rekli da nije okrivljen i da ide samo da da izjavu i da kaže šta su drugi uradili. Međutim, kako on nije prisustvovao nije mogao ni druge okriviti jer ne zna ništa – kaže otac.

Dodaje da je i on pošao sa sinom i da mu je kazano da će prisustvovati davanju izjave. Međutim, nije tako bilo. Dečak je izjavu dao sam, a on je bio u drugoj prostoriji iz koje je čuo njegove jauke.

– Počeli su da ga tuku i udaraju. Ja sam čuo da jauče i plače. Dete je izudarano, pretili su mu i izudarali ga da bi priznao nešto što ne zna – objašnjava otac dečaka.

Dečaku su konstatovane povrede glave, vrata, leve ruke i noge. Na pitanje kako je dečak sada, otac kaže da je isprepadan. Sa lekarskim nalazima će, kako kaže, sutra otići u PU Zvornik kako bi podneo prijavu.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2 × 5 =