“Uzimam više od 200 evra mesečno od supruga, koji misli da imamo čistačicu”: Dosetljivost ove mame svi hvale

Brijana već neko vreme snima za “TikTok” i ostale društvene mreže.  Doduše, pažnju je privukla na veoma interesantan način. Naime, ljudi kada pogledaju neki njen video, prvo ostanu začuđeni zbog naizgled lošeg braka koji predstavlja, ali ubrzo iz čuđenja postanu još jedan pratilac ove mame.

Objavila je snimak na profilu @themamabriannau kom usisava pod kuhinje, dok snimak prati tekst u kome je napisala:

Svakog prvog u mesecu više od 200 evra se mom suprugu sa računa skida i prebacuje na moj račun. To je za ženu koja dolazi da nam čisti. Kuća se detaljno čisti svakog prvog u mesecu.

Tražila sam čistaču pre mnogo godina, kada sam bila trudna i povraćala 10 puta dnevno dok sam takođe brinula o našem jednogodišnjem detetu. U to vreme, moj muž je rekao da to nije u našem budžetu. Ali, pre nekoliko meseci me je pitao da li još uvek želim da nađemo nekoga ko bi nam pomogao u tome. Očigledno, rekla sam da želim. Rekla sam mu da ću se ja pobrinuti da pronađem nekoga i da mi treba oko 230 evra u gotovini mesečno da bih joj platila. Ono što on ne zna je da sam ja ta koja je temeljno čistila kuću svakog prvog u mesecu. Tako zarađujem novac. Mislim da ću iskoristiti taj novac da pronađem sebi novi, skupi hobi. Čini se da mom mužu to ne smeta – napisala je ona.

Ubrzo, nešto drugačijim slovima naglasila je da, ako se neka žena pronalazi u sličnoj situaciji ili joj je tako nešto padalo na pamet, treba da joj se obrati. Brijana je savetnica i psiholog i posebno obraća pažnju i želi da pomogne ženama koje se osećaju zarobljeno u domu i braku.

Postoje žene koje, iz različitih razloga vode život domaćice, tačnije, kod kuće i nemaju svoja primanja. Sa takvim položajem, nekome je nemoguće pronaći dovoljno sredstava da napusti taj život i stane na svoje noge. Zato je Brijana predstavila ono što ženama dolazi kao ideja, kao mogući izlaz iz tih situacija.

Neki komentatori su čudu kada obrate pažnju na pozitivne reakcije drugih, koji dodaju na Brijanin primer da treba da se podigne cena i slično. Podrška, zahvalnost, kao i iskustva koje žene dele u komentarima, mnogima je razjasnilo šta je u pitanju i da su Brijanini videi tu za neke određene ljude i da ih zato i snima.

(Telegraf.rs)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 × one =