VESIĆ O INCIDENTU NA BAZENU: Ovakve stvari ne smeju da se dešavaju, taj bazen je u nadležnosti opštine Novi Beograd i poslali smo inspekciju!

Zamenik gradonačelnika je podsetio da je sportski centar u nadležnosti opštine Novi Beograd i istakao da je upućena inspekcija, kako bi proverila o čemu se radi.

printscreen
printscreen

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je danas, govoreći o incidentu na bazenu “11. april” na Novom Beogradu gde je pored deteta pala velika ventilaciona cev, rekao da taj sportski centar nije u nadležnosti Grada, već opštine Novi Beograd.

– Mi smo uputli naše inspekcije da provere o čemu se radi – rekao je Vesić odgovarajući na pitanja novinara i dodao da je opština Novi Beograd zatvorila bazen kako bi utvrdili kako je došlo do incidenta.

Vesić je podvukao da se ovakve stvari ne smeju dešavati.

Na pitanje u vezi sa kulturno umetničkim društvom “Branko Cvetković”, koje je nedavno iseljeno iz svojih prostorija u centru Beograda, zamenik gradonacelnika je rekao da Grad za to nije nadležan.

– To je spor koji se vodio između KUD-a i Saveza samostalnih sindikata Srbije koji se završio na sudu, a u kome Grad niti je imao, niti je mogao da ima bilo kakvog učešcća… ono što mi možemo da uradimo to je da to kulturno umetničko društvo kod nas konkuriše da dobije neki drugi prostor, po beneficiranim cenama – dodao je Vesić.

Izvor: Tanjug;, Pink.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × 3 =