Vođa protesta u Jagodinu preti Predsedniku GO SNS u tom gradu

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini Nikola Radosavljević izjavio je da je danas u 13:30, vođa protesta „Jedan od 5 miliona“ u Jagodini Saša Živković ušao neovlašćeno na njegovo radno mesto i pošto ga nije zatekao, uputio niz pretnji i uvreda na njegov račun.

printscreen
printscreen

Zaposleni, kako je rekao Radosavljević, koji su bili na licu mesta, doživeli su stres i veliku neprijatnost, jer je namera Živkovića bila da isprovocira i obračuna se sa mnom

– Saša Živković, koji nije radnik Javnog preduzeća „Pošte Srbije“, već radi u privatnom obezbeđenju, koje je „Pošta“ u Jagodini angažovala, zloupotrebio je službenog radnika JP „Pošta Srbije“, odnosno kurira i zajedno sa njjim neovlašćeno ušao u službene prostorije Republičkog Fonda zdravstvenog osiguranja i počeo da viče i preti i uputio psovke meni i zaposlenima – rekao je predsednik Gradskog odbora Srpske naprede stranke u Jagodini, Nikola Radosavljević.

– Pre četiri dana mi je preko mog kuma takođe uputio pretnje, rekavši “da zna gde mi je kuća i da ću ja da vidim”. Ovo je drugi put u nekoliko dana da mi takozvani vođa protesta „Jedan od 5 mliona“ u Jagodini preti, a povod mu je sigurno podrška koju je Gradski odbor Srpske napredne stranke dao predsedniku naše stranke i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nakon upada na RTS i pokušaja nasilnog ulaska u predsedništvo Srbije. Ceo slučaj je prijavljen Policijskoj upravi u Jagodini i ja molim nadležne organe svakog građanina Jagodine i Srbije, podjednako zaštite od nasilnika, kakav je vođa protesta „Jedan od 5 miliona u Jagodini“ i njegovi mentori u Beogradu – poručio je Radosavljević.

– Ovo je još jedan primer ko predstalja normalnu, a ko nasilnu Srbiju, kakva siguran sam Srbija nikada neće biti – zaključio je Nikola Radosavljević.

Izvor: Informer.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

two × 5 =