Vučić: “Jagodina će do marta dobiti magnetnu rezonancu i mamograf, a obnovićemo i bolnicu” 

Lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ održala je danas predizborni skup u sportskoj hali u Jagodini.

“Dolazi bolje vreme”

“Dolazi bolje vreme. Svaka kuća će imati sigurnost za svoju budućnost. Mir, stabilnost i sigurna budućnost za nas i našu decu. Sledeća i godine pred nama biće mnogo bolje zbog reformi”, rekao je Vučić.

10. DEC 17:48

“Trebaće im jedan dan da se ujedine u koalciju protiv Srbije”

“Kad je počeo rat u Ukrajini, bio sam oprezan. Da ne srušimo poziciju prema KiM, a da istovremeno ne srušimo prijateljstvo preko noći uvođenjem sankcijama. A onda su svi graknuli i tada su mnogi glasali za druge političke partije. Zato sam se angažovao u ovoj kampanji, da bar nešto vratim, jer sam vodio politiku dobru za državu, a ne za svoju stranku”, rekao je Vučić. 

“Raskokodakali se da će Vučić posle izbora 3. aprila da uvede sankcije Rusiji. Dođe i prođe 4. april, prođe i cela godina, a Vučić ne uvede sankciji. A oni odmah iza 3. aprila, setili se da kažu ‘Vučić je protiv Evrope, moramo da uvedemo sankcije’. Đilas kaže da je opšte poznat stav SSP da je za uvođenje sankcija, a onda mesec dana kasnije kaže da je opšte poznat stav SSP protiv uvođenja sankcija. Toliko o doslednosti. Svi oni, šta god sad govorili, trebaće im jedan dan da se ujedine u koalciju protiv Srbije. Zato vas molim da, da bismo ih pobedili, date glas listi ‘Srbija ne sme da stane’. To je jedina garancija da ćemo sačuvati Srbiju”, rekao je Vučić.

10. DEC 17:45

“Jagodina do marta dobija magnetnu rezonancu i mamograf, obnovićemo bolnicu”

Vučić je danas u Jagodini naveo da će taj grad do marta dobiti magnetnu rezonancu i mamograf i najavio obnovu opšte bolnice, u koju će biti uloženo 48 miliona evra. 

“Krenućemo u obnovu opšte bolnice za šta je potrebno 48 miliona evra i uložićemo u Jagodinu zato što Pomoravlje mora da ima najbolju moguću bolnicu”, rekao je Vučić.

10. DEC 17:42

“Oni bi ponovo da nam unište Srbiju”

Oni bi ponovo da nam unište Srbiju, da ponovo zakatanče fabrike. Verujte da bi uradili brže nego što mislite. Oni nemaju ideale. Ja imam snove da gradimo”, rekao je Vučić. 

Vučić je istakao da su izbori ozbiljna stvar za odgovorne ljude. 

“Izbori su ozbiljna stvar. Država nije igračka, nije šala”, rekao je Vučić.

10. DEC 17:38

“Do kraja mandata će prosečne plate biti 1.400 evra, a penzije preko 650”

“Znam da ne teče med mleko, ali znamo koliko smo se trudili i borili i šta smo uradili. Znam da penzioneri nemaju velike penzije, ali imaju znatno veće. Povećaćemo ih 14,8 odsto već od 1. januara i svake godine ćemo drastično da ih povećevamo”, rekao je Vučić. 

“Ako nam ukažete poverenje, do kraja mandata će prosečne plate biti 1.400 evra, a penzije preko 650. I minimalna zarada najmanje 650 da mogu da prehrane decu. I za Resavicu da kažem da ću da im čuvam posao i da će im plate biti veće”, najavio je Vučić.

10. DEC 17:32

“Oni bi hteli da Srbija bude zemlja kojom će najgori da vladaju”

“Od početka kampanje napadali su nas najgorim rečima, šireći mržnju. Oni su sebi dali za pravo da se predstave kao neki koji su iznad, koji su pametniji od nas. Đilas priča o poštenju uzeo je 619 miliona evra, a priča o poštenju”, rekao je Vučić. 

“Oni bi hteli da Srbija bude zemlja kojom će najgori da vladaju, da se ne nađe nijedan pametan među njima. Ovaj iz G17 i Marinika Tepić su zajedno promenili 12 stranaka. Mnogo je za 4 života. I nemojte da zaboravite da su to oni isti koji su vam obećavali da ćete da dobijete po 1.000 evra, samo što su oni zaboravili na to, ali su sebi u džep stavili 619 miliona evra”, istakao je Vučić.

10. DEC 17:26

“Ponosan sam” 

“Ponosan sam na sve ove ljude koji su pred nama. Ponosan sam na sve koji predstavljaju pristojnu Srbiju, hvala svim divnim ljudima koji su pružili podršku napretku Srbije”, rekao je Vučić. 

Vučić je podsetio na otvaranje gasnog inetrkontekotra u Nišu. 

“Danas i juče sam ceo dan u Nišu. Danas smo otvorili interkonektor, nastavljamo da radimo na infrastrukturi. Za vas u Pomoravskom okrugu je važno pruga Beograd – Niš, što je sigurnost za dolazak investitora”, rekao je Vučić.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 × 1 =