Vučić: Tek sam sad saznao sve; Uperili puške u Danila i tražili da skine majicu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu povodom toga kroz šta je prošao njegov sin Danilo kada ga je zaustavljala tzv. kosovska policija.

“Tek sada sam saznao šta se sve dešavalo na KiM. Poslednji put kada su zaustavili Danila, nedaleko od Podujeva, albanski policajci tražili su da, po svaku cenu, skine majicu na kojoj je pisalo ‘Predaja nije opcija'”, napisao je on. 
“Danilo nije pristao, a onda su uperili puške u njega i pitali “Ime oca?” On je odgovorio:”Aleksandar! To je moj tata i vaš predsednik”! Majicu mu nisu skinuli, obraz mu nisu ukaljali. Predaja nije opcija!”, napisao je Vučić na Instagramu.

Kosovska policija zaustavila je i pretresala automobil u kojem se nalazio sin predsednika Srbije, Danilo Vučić, koji je boravio na Kosovu i Metohiji na skupu održanom u Gračanici povodom Vidovdana. 

On je zaustavljen na izlazu sa auto-puta, u selu Trude, prenosi Koha ditore, dok TV Dukađini navodi da je kosovska policija sina predsednika Srbije naterala da skine majicu sa natpisom “predaja nije opcija” jer su ocenili da je reč o provokativnim porukama.
Koha navodi da je Danilo Vučić zaustavljen u trenutku kada je išao na liturgiju u manastir Gračanicu. 

“Čestitam Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kurti nije tako hrabar kada je u mom društvu, ali jeste kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci. Samo nek nastavi. Predaja nije opcija, za to bi se neki uplašili”, rekao je Vučić sinoć. 

On je dodao da će jednog dana napisati knjigu, da dobro pamti sve stvari, posebno one koje se tiču KiM. “Biće ljudima zanimljivo”, rekao je on i dodao da je parola “predaja nije opcija” za ceo život.

B92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 + 3 =