Za naslednika Breda Pita se dugo spekulisalo da je gej; ko je ukrao srce najboljeg frajera Evrope

Italijanski glumac Mikele Morone postao je miljenik žena nakon filma “365 dana”. Međutim, samo je jednoj osobi poklonio svoje srce.

Italijanski glumac Mikele Morone (32) postao je planetarno popularan zahvaljujući ulozi u filmu “365 dana” koja ga je vinula u vrh svetske popularnosti i učinila miljenikom žena.

Bivša ruska špijunka otkrila pet saveta kako da zavedete muškarca

Iako je njegov lik u filmu negativac, to ga nije sprečilo da bukvalno preko noći osvoji srca ženske publike, a razlog je njegov atraktivni izgled zahvaljujući kojem su ga nazivali naslednikom Breda Pita.

Da li vam se već desilo? Zašto izgovaramo ime bivšeg partnera tokom vatrenog seksa

Pre nego što je postao popularan, glumac je bio u braku sa libanskom dizajnerkom Rubom Sadeh od 2014. do 2018. godine sa kojom ima dvojicu sinova.

Večna tema: Da li razlika u godinama povećava rizik od raskida?

I dok se šuškalo ko je njegovo srce osvojio i da li ima devojku, pre dve godine je jednom fotografijom pokrenuo razne glasine kada je podelio fotografiju sa kolegom Simeonom Susinom, koji u nastavku “365 dana” igra pomenutog gangstera Nača.

Ispod fotografije, napisao je da je lažov, pa su to mnogi protumačili da se “autovao” odnosno konačno priznao da je gej.

“Jutros kad sam se probudio, pozvao me je moj tim i rekli su mi da ima mnogo članaka o tome da sam “izašao iz ormana”, zbog fotografije koju sam snimio sa Simoneom. On je postao moj dobar prijatelj, mi smo kao braća, zajedno snimamo film. Ali, ljudi, to je samo slika, ništa više. I, usput, ja strastveno podržavam LGBT zajednicu, ali ovde je reč o najobičnijoj fotografiji. Nisam se deklarisao kao gej. Priča se i o opisu Ja sam lažov, ali glumac je lažov”, izjavio je tada glumac.

Od tada se glumac nije mnogo pojavljivao u javnosti, a sada je izgleda konačno jasno ko je “zarobio” njegovo srce.

U pitanju je mlada Moara Sorio (20), poreklom iz Ciriha, koja radi kao finansijski savetnik.

Kako strani mediji prenose, par se upoznao u novembru prošle godine, kada je Moara bila u vezi sa drugim muškarcem.

Ipak, očigledno je da nije odolela atraktivnom Italijanu, pa su već u u decembru viđeni zajedno na božićnom marketu u Cirihu.

“Moja ljubav, “Moja zauvek”, stoji u opisu snimaka koje je glumac podelio na Instagramu.

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 × three =