ZASTRAŠUJUĆE NASILJE U SRBIJI! Mladići pretučeni DRVENNIM PALICAMA ispred menjačnice, napadači ih pomešali sa MIGRANTIMA?!

Dvojica Apatinaca napala su drvenim palicama mladiće dok su čekali u redu ispred menjačnice, pravdajući se da su mislili da su u pitanju – migranti! Dvojica mladića su, od udaraca palicama, zadobila lake telesne povrede. Protiv njihovih napadača biće podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadnuta je grupa mlađih ljudi iz okoline Leskovca (koji se nalaze na radu u susednoj Hrvatskoj) i to dok su čekali red ispred pomenute menjačnice u Apatinu, piše Kurir. Osim njih, napadnut je i maloletnik iz Apatina, koji je takođe, stajao u redu. Na njih su, drvenim palicama, nasrnula dvojica Apatinaca, sa kojima je bio još jedan mlađi.

Prvo su napali maloletnog Apatinca, koji im je bio najbliži, a potom i jednog od Leskovčana kog su uspeli da stignu dok je bežao. Njegove kolege su uspele da nađu spas u jednoj kući, u susednoj ulici. Vlasnik ih je sakrio na bezbedno mesto i odmah o svemu obavestio policiju koja je, veoma brzo, otkrila i uhapsila napadače.

Za napadače je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru. Protiv obojice će biti podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje, za šta je predviđena zatvorska kazna.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

17 − 11 =