Zbog problema sa crevima osećate nelagodu? Isprobajte nešto drugačije

Problemi sa crevima još su uvek tabu tema, a ne bi trebalo da budu, s obzirom na procenat ljudi koji ih imaju.

Od učestale dijareje i konstipacije, do stalne izmene ta dva stanja, koliko je osoba s tim problemom, toliko je verzija samog problema. Neki od njih imaju i dijagnozu simptoma iritabilnog kolona (ili popularnije, sindroma nervoznog creva) (1), dok drugi još uvek nisu potražili pomoć lekara. I, kao da sve ovo nije dovoljno, od učestalih naprezanja, mnogi pate i od analnih boli u rektalnom ekosistemu.

Trostruka moć kao dodatak ishrani

Kombinacija buterne kiseline, fruktooligosaharida (FOS) i živih kultura Bifidobacterium bifidum i Bifidobacterium lactis već dve godine utiče na živote građana širom Srbije, a svaki od ovih sastojaka poznat je po svojim pozitivnim dejstvima. Kao dodatak ishrani, COLOSAL ima inovativnu formulu sadržanu u gastrorezistentnim tabletama sa odloženim oslobađanjem koje dospevaju sve do debelog creva, gde su najviše potrebne.

S obzirom da svaki sastojak Colosala ima izrazito veliku korist sam za sebe, njihova trostruka kombinacija pravi je izbor jer podstiče optimalno delovanje i trostuku moć za svaki organizam.

Delujte na proktalgije

Najpoznatiji uzročnik analne boli su hemoroidi, međutim bol se pojavljuje i kao pratilac konstipacija, analnih fisura, pucanja kože na analnoj sluznici, analnih fistula i apscesa, upalnih ili malignih bolesti creva. Ako su vas problemi s crevima doveli do ludila i manifestovali se kao neka vrsta ovih proktalgija, ponovo odaberite butirat, ovog puta u proizvodu namenjenom upravo za rektalni ekosistem. Kod njihove pojave, važno je konsultovati se sa lekarom i uz saniranje i lečenje uzroka boli odabrati proizvod koji pomaže u lečenju hemoroidalnih stanja kao i u procesima ponovne epitelizacije i normalizacije analne sluznice: PROCTOSAL rektalnu kremu i rektalnu mikroklizmu.

COLOSAL i PROCTOSAL pronađite u apotekama i online apotekama i počnite sa butiratima već danas!

(1) Marković S. Sindrom iritabilnog kolona. Web stranica Colosala (Pontus Pharma). 2022. https://pontus-pharma.com/rs/strucni-ugao/sindrom-iritabilnog-kolona.

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom!

b92

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

fourteen + 8 =