ZVEZDA ZVANIČNO ODLUČILA: Tribina će nositi ime Siniše Mihajlovića

FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će se VIP tribina na zapadnoj strani od sada zvati po Siniši Mihajloviću, jednoglasno je odlučeno na redovnoj sednici Skupštine kluba.

Potpredsednik Upravnog odbora Jovan Kule Aćimović je na redovnoj četvrtoj sednici Skupštine kluba izneo predlog da se tribina VIP Zapad nazove po Siniši Mihajloviću, što su svi jednoglasno prihvatili, te će se Mihi, osim utakmice protiv Vojvodine koja se organizuje u njegovu čast, i na ovaj način odati večno priznanje. Iako je Miha u Zvezdinom dresu odigrao svega 90 utakmica, njegovo ime se upisalo zlatnim slovima u klupsku istoriju, s obzirom na to da se popeo na vrh Evrope i sveta.

– Međutim, nije on postao Zvezdina legenda samo zbog igračkih, već zbog ljudskih kvaliteta. Miha nikada nije prekinuo vezu sa Crvenom zvezdom i Srbijom, i bio je večiti ambasador našeg kluba i naroda. Uvek je sa ponosom isticao odakle potiče, da pripada Crvenoj zvezdi i Srbiji, a njegova tragična i prerana smrt je nesumnjivo uticala da uđe u legendu – stoji u objavi kluba.

Najnovije vesti o FK Crvena zvezda možete naći OVDE.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

two + 16 =