MUŠKARCI OBOŽAVAJU OVIH 5 POZA: Neke su prilično zahtevne, ali dovešće vas do ludila!

Što pre ih probajte!

 

pixabay
pixabay

 

Ukoliko imate želju da malo osvežite seksualni život novim pozama i tako razbuktate strasti u krevetu, predlažemo vam da isprobate neku od ovih pet poza, ako ne i sve, za koje muškarci kažu da su odlične. Mada, ni žene se ne žale.

 

Zapetljani

U ovoj pozi žena leži na leđima, a muškarac je na njoj – ali, okrenut je tako da mu ona zapravo gleda u zadnjicu, a on njoj u stopala. Njene noge su oko njega, a njegove oko nje. Vredi pokušati.

Fuzija

U ovoj pozi žena, navodno, brzo dolazi do orgazma. On sedi na krevetu, pridržava se rukama iza leđa, a noge su mu ispružene. Ona seda na njega i stavlja mu noge na ramena. Ostatak znate.

Malo drugačije

U ovoj pozi se zapravo radi o oralnom seksu u kojem ona zadovoljava njega. Žena leži na krevetu s jastukom ispod glave, a muškarac je genitalijama u visini njenog lica i rukama se pridržava za zid.

Zapetljani br. 2

Oboje legnu na bok okrenuti jedno prema drugome. Ona ga obgrli rukama i nogama (noge su u visini njegovog struka).

Vodopad

Muškarac leži do pola na krevetu, tako da mu gornji deo tela zapravo visi s kreveta (glava i ruke su na podu). Žena seda na njega tako da su joj stopala s njegove leve i desne strane, kolena skupljena, a leđa uspravna.

 

 

 

Izvor:Alo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eight + 3 =