“Neće biti lako” Sa jedne strane Vučić, sa druge njih ŠESTORO! Detalji dijaloga u Briselu: Za nas je situacija drastično otežana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u Dnevniku 2 na Prvom programu RTS govorio i o dijalogu u Briselu.

Predsednik Vučić je, govoreći o razgovorima u Briselu, rekao da će se sastati sa Šarlom Mišelom, Boreljom, Lajčakom i Makronom, Šolcom i Melonijevom.

– Njih šestoro će biti, ja ću biti sam sa naše strane. Već znam šta da očekujem. Petorka je donela svoj predlog za ZSO, mi smo dali svoje sugestije. Ne mogu da otkrijem detalje, ali smo spremni da pričamo o tome – rekao je on.

Predsednik je istakao da očekuje da će razgovori proteći u dobroj atmosferi.

– Ali neće biti lako, tu nema ni lepih stvari ni lakih sastanaka. Uvek jedva čekam da se vratim iz Brisela u Beograd, kao što oni jedva čekaju da ne gledaju ni mene ni Kurtija. Moj posao je da čuvam građane naše zemlje, i da branimo prava našeg naroda – rekao je Vučić.

 Za nas je situacija drastično otežana posle Banjske, dočekali su je kao dar sa neba i Albanci i međunarodni faktor, kao i neki u zemlji, ali i da nije bilo Banjske oni misle kako da se Srbija privoli da prizna tzv. nezavisno Kosovo.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

14 + 3 =