Ovo NE SMETE raditi kada vodite ljubav sa KRUPNIJOM DEVOJKOM!

Budite oprezni sa njenim viškom kilograma.

 

pixabay
pixabay

 

Pre četiri godine mlada Amerikanka Džesika Salgado održala je na večeri poezije zanimljiv govor koji je i danas svojevrsni vodič kroz vođenje ljubavi sa ženama sa viškom kilograma.

Sada smo rešili da se prisetimo ovog zanimljivog govora i izvučemo najvažnije savete koji vam mogu biti od koristi…

“Kako da ne vodite ljubav sa gojaznom devojkom”, naslov je ovog kontroverznog, ali veoma iskrenog govora, napisanog upravo iz ugla žene sa viškom kilograma.

– Naša tela, požudni jezici i teško disanje. To, dušo… Ne, prestani. Molim te nemoj da maziš moj stomak – započinje svoj govor kojim je privukla pažnju javnosti, a njime ukazuje na nesigurnosti krupnijih žena.

– Maženje ženskog stomaka kao magične lampe 15 minuta neće učiniti predigru uspešnom – kaže Džesika Salgado i dodaje:

– Iako želiš da mi pokažeš koliko ti se dopadam i želiš celu mene, molim te uradi to na neki drugi način i budi kreativniji.

Seks sa novim partnerom je uvek pomalo napet, posebno kada su u pitanju žene sa viškom kilograma. Osim taktičkih grešaka, Salgadova kaže da se javljaju mnoge sumnje i nesigurnosti koje mogu uništiti doživljaj.

– Davati sebe drugoj osobi je jedan od najviših činova, kao da mi nije dovoljno teško što sam gojazna dok preispitujem svaki deo svog groznog tela želim da mi pokažete da me želite celu. Uvek se bojim da ću biti samo nečiji fetiš – kaže ona i dodaje da se zbog mana na svom telu više brine ona nego što to radi partner sa kojim vodim ljubav.

Štaviše, upravo zbog toga što krupnije žene ne uživaju u svakom trenutku seksa to ne znači da nemaju dovoljno samopouzdanja, možda je samo potrebno malo prilagoditi način vođenja ljubavi kako bi se osećale prijatnije, te je na muškarcima da im to omoguće.

 

 

 

 

Izvor:Alo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five × 5 =