OVAKVE LJUDE TREBA HAPSITI, MAJKE MI! Oglas “poslodavca iz pakla” razbesneo Srbe, pljušte komentari!

Da li ste ikada želeli da radite slabo plaćen posao na otvorenom koji postavlja velike zahteve, a radno vreme se nikad ne zna?

Onda imate sreće, a možda i ne, jer društvenim mrežama upravo kruži takva “ponuda iz snova”.

Kako se navodi, u pitanju je posao prodavca suvenira. Što više čitate tekst oglasa, postaje sve gore, tako da – spremite se.

“Traži se prodavač/ica za rad na štandu na otvorenom. Prodaje se suvenirska roba. Novi Sad, Centar grada. Cele godine i vikendom (sem kada su veoma nepovoljine vremenske prilike)

(dogovori za slobodne dane ili smenu sa kolegom prodavcem koji već radi)

Potreban pristojan izgled, normalna higijena i komunikativnost, prijatnost jer ste u ulozi trgovca. A i da ste neko kome ne smeta dà radi napolju jer to nije za svakoga.

Plus je (ali nije neophodno) ako znate neki strani jezik, nešto osnovno potrebno u komunikaciji sa strancima jer čine većinu kupaca.

Radi se sa veoma lomljivom robom pa je bitno da ste spretni. Nije bitna stručna sprema.

Plaća se 200 din po satu. Fleksibilno radno vreme. Prosečno bude 4 – 8 sati dnevno (sem ako se sa drugim prodavcem ne dogovorite drugačije – više ili manje).

Otprilike bude minimum 24.000,00 mesečno ali bude i više- zavisi od toga koliko dana po koliko sati se radi”, stoji u tekstu ponude.

Razumljivo, oglas je postao izuzetno (ne) popularan na društvenoj mreži Tviter, pa komentari samo pljušte:

“Ovakve ljude treba hapsiti majke mi”, “Je li ovo dođe oko 1.8 eura/sat?”, “Ja bih ovo kaznio sa 24.000 za ovakav oglas”, “Želim vam neuspeh u radu” i slično.

alo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

17 − thirteen =