“TAJ ČOVEK JE ODMAH DANAS ISKLJUČEN IZ STRANKE”: SPS se izvinjava predsedniku Vučiću zbog pevanja pogrdnih stihova 

Socijalistička partija Srbije oglasila se povodom objavljenog snimka na kojem se čuje kako muškarac peva uvredljivu pesmu predsedniku Aleksandru Vučiću i navela da nije reč o predsedniku Opštinskog odbora SPS u Blacu, već o licu koje je bilo u grupi građana koja se pridružila SPS-u.

SPS u saopštenju navodi da “pogrdne reči predsedniku Vučiću kroz pesmu nije uputio predsednik Opštinskog odbora SPS u Blacu, već osoba koja je bila u grupi građana, a koja se pridružila SPS-u”.

Taj pojedinac je odmah danas isključen iz stranke i razrešen svih funkcija u Blacu. Tako će biti sa svima koji ne poštuju politiku Socijalističke partije Srbije. Želimo da uputimo izvinjenje Predsedniku Aleksandru Vučiću, sa kojim Socijalistička partija Srbije i naš predsednik Ivica Dačić, imaju veoma korektnu saradnju 11 godina, sa ciljem da tu saradnju nastavimo i posle decembarskih izbora u interesu Srbije –  naveo je SPS u saopštenju.

Inače, snimak je tokom dana na svom Instagram nalogu objavio i sam predsednik Vučić.

– Toliko o inventivnim programima i planovima za Srbiju. I zato, Srbija ne sme da stane –  napisao je Vučić na Instagramu.

srbija danas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × 3 =